Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ‘a Veda

KSBÜ-Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Sayın Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ Hocamıza veda;

Aynı zamanda Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı görevini yürütmekte olan Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Prof. Dr. Yavuz Sinan Aydıntuğ'un  emekli olması sebebiyle KSBÜ-SEM ailesi olarak, birlikte çalıştığımız sürece merkezimize verdiği hizmetler için teşekkür etmek ve vedalaşmak için bir araya geldik. Kendisine engin deneyimlerini tüm nezaketi ve mütevaziliğiyle bizimle paylaştığı için sonsuz teşekkür ediyoruz.
Hocamızın doğum gününe isabet eden günde, nice sağlıklı yaşlar temennisiyle kendisi ile vedalaştık.
Ancak biliyoruz ki, her zaman Atatürk sevgisi,akademisyenliği ve nezaketiyle hatırımızda kalacak Hocamıza huzur dolu başarılı yıllar diliyoruz.