KSBÜ 1. Deney Hayvanları Kullanım Sertifika Programı

KURS HAKKINDA

Kurs, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hayvan Deneyleri Yerel Etik Kurulu ( KSBÜ HADYEK) tarafından düzenlenmiştir. Kurs programı Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün 02.04.2019 tarihinde 2019/3 sayılı genelge esas alınarak 40 Teorik, 35 Uygulama olmak üzere toplam 75 saat üzerinden hazırlanmıştır.

KURS BİLGİLERİ

Kurs Yeri: KSBÜ Tıp Fakültesi/DEHYUB

Kurs Tarihi:              16-25.03.2020

Ücret:                         Kurum İçi:

Öğretim üyeleri/Uzman hekimler için: 800 TL ( KDV Dahil )

Öğretim gör/Araştırma gör: 700 TL

Kurum Dışı 800 TL ( KDV Dahil )

Kontenjan :               40 kişi ile sınırlıdır.

Son Başvuru:             06.03.2020

*Kurs programı 75 saat olup katılımcıların derslerin %80’ine katılması zorunludur.

*Ön başvurusu kabul edilen kursiyerlere kursun ders planı, banka hesap numarası ve kursla ilgili diğer hususlar bildirilecektir.

*Kurs sonu değerlendirmesi teorik sınavdan %50 ve uygulama sınavından %50 oranında olacaktır ve kursiyerlerin başarılı sayılabilmesi için belirtilen yüzdeler dikkate alınarak 100 üzerinden en az 70 puan alınması gereklidir.

*Devamsızlık ve başarısızlık durumunda para iadesi yapılmayacaktır.

UYARI: Lütfen Ön Başvuru Formunu dikkatli şekilde doldurunuz. Bu bilgiler dahilinde sertifika düzenlenmektedir. Yapılan yanlıştan KSBÜ HADYEK sorumlu tutulamaz.

TC Kimlik No:

AdSoyad:

Unvan:

Adres:

Görev/Kurum:

E-Posta:

GSM:

Formu doldurduktan sonra  belgeyi, hadyek@ksbu.edu.tr adresine gönderiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2020, Cuma